2012 m. birželio 1 d., penktadienis

Troškinti rauginti kopūstai su kiauliena

Ingredientai:
800 g. raugintų kopūstų
500 g. kiaulienos
200 g. pomidorų padažo
Prieskonių

Eiga:
Kopūstai buvo rūgštūs, todėl juos perpyliau vandeniu. Tada sudėjau į puodą ir  troškinau. Tuo metu mėsą supjausčiau kubeliais, apibėriau prieskoniais ir paskrudinau 10 minučių. Paskui mėsą sudėjau į kopūstus ir troškinau apie 50 minučių. Tada įbėriau dar prieskonių, supyliau pomidorų padažą ir troškinau dar 10 minučių. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus :)

3 komentarai:

  1. Kiek laiko kopūstus troškinote prieš įdėdama mėsą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kol supjausčiau ir apkepiau mėsą, tai gavosi apie 15 minučių.

      Panaikinti
  2. 200gr. Pomidoru padazo? Ziauriai cia jus 😂😂😂

    AtsakytiPanaikinti