2015 m. spalio 10 d., šeštadienis

Įdarytos dešrelės


Ingredientai:
400 g. dešrelių (kuo stambesnės, tuo geriau)
250 g. pievagrybių
1 svogūnas
4 pomidorai ( man užteko 2 nedidelių)
1 kiaušinis
1 a.š. kario
1/8 l. grietinės
100 g. tarkuoto fermentinio sūrio
Druska, pipirai

Eiga:
Pievagrybius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną nulupti ir supjaustyti smulkiai, pomidorus - griežinėliais. Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, sumaišyti su puse tarkuoto sūrio, svogūnu, pievagrybiais, pasūdyti ir įberti pipirų. dešreles įpjauti išilgai ir įdaryti. Ant jų sudėti
pomidorus ir užberti likusį sūrį. Originaliame recepte siūlo kepti ant grotelių, aš kepiau orkaitėje ant grotelių, po apačia įdėjusi skardą, tačiau kitą kartą kepčiau skardoje ant kepimo popieriaus. Skanaus :)

Šaltinis "Moters savaitgalio virtuvė. Grilio patiekalai" 2006 m. birželis Nr. 6 (27).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą