Ingredientai:
6 vnt. tortilijų
1 kg. maltos kiaulienos ir jautienos
800 g. konservuotų smulkintų pomidorų
1 svogūnas
150 g. fermentinio sūrio
Druska
Pipirai
Prieskoniai maltai mėsai
Džiovinti bazilikai
Šlakelis alyvuogių aliejaus
Eiga:
Įkaitintame aliejuje apkepinti smulkintą svogūną, kol pagels. Tada į tą pačia keptuvę suberti maltą mėsą, prieskonius,ir viską vis pamaišyti, kad neliktų stambių mėsos gumuliukų. Taip kepti apie 20 minučių. Tada į apkepusią mėsą supilti konservuotus smulkintus pomidorus, ir patroškinti dar geras 15-20 minučių.
Apvalią kepimo formą aptepti aliejumi ir ant dugno kloti pirmą tortilijos lakštą. Lakštą aptepti maždaug šeštadaliu mėsos padažo. Ant viršaus vėl dėti tortiliją, ant jos padažą ir taip sluoksniuoti visas šešias tortilijas su padažu. Ant viršutinės tortilijos uždėjus padažą, suberti tarkuotą sūrį ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą