2012 m. rugsėjo 29 d., šeštadienis

Kiaulienos kepsniai užkepti morkom ir česnaku

Ingredientai:
600 g. kiaulienos
2 didelės morkos
5 skiltelės česnako
4 šaukštai majonezo
150 g. fermentinio sūrio
Prieskoniai

Eiga:
Kiaulieną supjaustyti apie 1cm. storio gabaliukais, iš abiejų pusių apibarstyti mėgiamais prieskoniais. Morkas sutarkuoti burokine tarka, į jas berti smulkiai supjaustytą česnaką, sudėti majonezą, druską, pipirus ir išmaišyti. Į skardą dėti kiaulieną, ant viršaus uždėti morkų masę ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada ant viršaus užberti sūrio ir kepti, kol jis išsilydis. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą