2015 m. gegužės 27 d., trečiadienis

Salotos su marinuotais pievagrybiais


Ingredientai:
3 virti kiaušiniai
100 g. krabų lazdelių
Indelis marinuotų pievagrybių
5 v. š. majonezo
Pipirai
Druska
Smulkintos petražolės

Eiga:
Krabų lazdeles supjaustyti nedideliais kubeliais ir apkepti, pabarstyti pipirais, petražolėmis, atvėsinti. Marinuotus pievagrybius supjaustyti griežinėliais ir apkepti tuose pačiuose riebaluose, kur kepė krabų lazdelės. Atvėsintus produktus sumaišyti ir dėti į salotinę. Virtus kiaušinius supjaustyti skiltelėmis ir išdėlioti ant viršaus. Galiausiai, užpilti majonezą. Skanaus :)

Šaltinis: "Darbštuolė"(bet šiek tiek pakeičiau).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą