2015 m. rugsėjo 17 d., ketvirtadienis
Pikantiškos silkės
Ingredientai:
3 silkės file juostelės (aliejuje)
2 obuoliai
Pusė poro (ir baltos ir žalios dalies)
Ryšulėlis krapų
70 g. majonezo
Eiga:
Silkes supjaustyti nedideliais gabaliukais, porą pusžiedžiais, obuolį smulkiais kubeliais, susmulkinti krapus. Viename inde išmaišyti obuolius su porais, krapais ir majonezu, o kito indo dugną iškloti silke. Ant viršaus sudėti obuolio ir poro masę ir jau galima valgyti. Skanaus :)
Šaltinis : žurnalas "Darbštuolė" 2001 m. Nr. 12. (Originaliame recepte siūloma viską išmaišyti, o ne sluoksniuoti, taigi šiek tiek pakeičiau).
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą