Ingredientai:
200 g. rūkytos lašišos
150 g. pomidorų
150 g. Pekino kopūsto
150 g. mandarinų
100 g. kivių
Padažui:
4 v. š. aliejaus
2 v. š. vyno acto
1 a. š. smulkintų petražolių
Druska, pipirai
Eiga:
Pomidorus supjaustyti kubeliais, kopūstą - smulkiom juostelėm. Kivius nulupti ir supjaustyti griežinėliais, mandarinų skilteles perpjauti pusiau. Viską sumaišyti, ant viršaus sudėti pjaustytą lašišą. Sumaišyti visus ingredientus padažui ir užpilti ant salotų. Skanaus :)
Originalus receptas: "Moters savaitgalio" priedas "Velykų patiekalai". Specialus leidinys Nr,9 2005 m. kovas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą