Ingredientai:
2 kiaušiniai
1 v. š. sviesto
2 v. š. pieno
150 g. šviežių smidrų
3 skiltelės česnako
50 g. rūkytos lašišos
Alyvuogių aliejus
Druska, pipirai
Eiga:
Česnaką susmulkiname, smidrus nuplauname ir nulaužiame kietus galiukus. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame smidrus, beriame česnakus ir pagardiname druska ir pipirais. Kepti pamaišant apie 3-4 minutes.
Kitoje keptuvėje išlydome sviestą, į jį supilame kiaušinius, išplaktus su pienu druska ir pipirais. Kepame maišydami tol, kol gausime norimą konsistenciją.
Į lėkštę dedame rūkytą lašiša, smidrus ir kiaušinienę. Tobuli pusryčiai :) Ska
naus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą