Ingredientai:
1 vnt. vištos krūtinėlės (apie 600 g.)
125 g. mocarelos sūrio
8 vnt. saulėje džiovintų pomidorų
1 v.š. Vorčesterio padažo
Druska
Pipirai
Vištienos prieskoniai
Džiovinti bazilikai
Eiga:
Vištos krūtinėlę padaliname į 4 kepsnius. Pabarstome druska, pipirais, vištienos prieskoniais ir užpilame Vorčesterio padažu. Paliekame pasimarinuoti apie 20-30 minučių.
Pasimarinavusią vištieną dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus. Apkepame ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Tada ant vištienos dedame susmulkintus pomidorus ir griežinėliais supjaustytą mocarelos sūrį, keptuvę uždengiame dangčiu ir paliekame, kol išsilydis sūris. Galiausiai apiberiame džiovintais bazilikais. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą