2020 m. vasario 19 d., trečiadienis

Vištienos kepsniai, užkepti ananasu ir sūriu

Ingredientai:
6 vnt. vištienos šlaunelių be kaulo (galima naudoti ir file kepsnius)
6 griežinėliai konservuotų ananasų
6 dideli griežinėliai fermentinio sūrio
1 a.š. džiovintų bazilikų
1 a.š. vitienos prieskonių
1 a.š. maltos saldžiosios paprikos
0,5 a.š. druskos
3 v.š. Vorčesterio padažo
3 v.š. alyvuogių aliejaus

Eiga:
Vištienos šlauneles pabarstyti vištienos prieskoniais, malta paprika, druska ir užpilti Vorčesterio padažu. Palikti pasimarinuoti apie pusvalandį. Tada keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti vištienos kepsnelius. Apkepti iš abiejų pusių maždaug po 5-7 minutes. Kai vištiena jau bus iškepusi, ant kiekvieno kepsnelio uždėti po griežinėlį ananaso ir sūrio. Dar pakepti ant silnos ugnies uždengus keptuvę, kol sūris išsilydis. Galiausiai kepsnelius pabarstyti bazilikais. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą