Ingredientai:
9 riekės sumuštinių duonos
2 kepti vištienos ketvirčiai be kaulų ir odos
100 g. fermentinio arba kietojo sūrio
1 nedidelis raudonasis svogūnas
3 v. š. majonezo
1 saujelė šviežių petražolių
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
Eiga:
Keptą vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti, petražoles sukapoti. Taip paruoštus ingredientus sudėti į dubenį, įdėti majonezą ir gerai išmaišyti. Gauta mase aptepti duonos riekes, ir šauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 10 minučių (kol sumuštinių dugnas pradės šiek tiek ruduoti). Iškepusius sumuštinius apiberti džiovintais bazilikais. Skanaus :) P.S. puikus būdas sunaudoti keptos vištienos likučius :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą