2021 m. rugsėjo 5 d., sekmadienis

Kesadilijos su kumpiu ir sūriu




 Ingredientai:

4 tortilijos

100 g. rūkyto kumpio

100 g. fermentinio sūrio

1 didesnis pomidoras

Šlakelis alyvuogių aliejaus kepimui

Padažui:

1 marinuotas agurkėlis

4 v.š. majonezo

Saujelė smulkintų krapų



Eiga:

Kumpį ir pomidorą supjaustyti kubeliais, sūrį sutarkuoti. Ant pusės tortilijos berti kumpį, pomidorus ir sūrį, tortilijos kraštelius patepti vandeniu ir perlenkti pusiau. Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus ir sudėti tortilijas. Kepti iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai paruduos. 

Padažui smulkiais kubeliais supjaustyti agurką ir išmaišyti su majonezu ir krapais. Skanaus :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą