2012 m. spalio 15 d., pirmadienis

Lavašo suktinukai su lašiša / su krabų lazdelėm


Ingredientai:
2 lavašai
200 g. rūkytos lašišos
125 g. tepamo sūrelio
Iceberg salotos 2 lapai
150 g. krabų lazdelių
Trečdalis ilgo agurko

Eiga:
  • lavašui su lašiša:
lavašą ištepti puse pakelio tepamo sūrelio, vieną "užkloti" plėšytais salotų lapais, ant salotų dėti smulkiom juostelėm pjaustytą lašišą.

  • lavašui su krabų lazdelėm:
 lavašą ištepti tepamu sūreliu, agurką supjaustyti šiaudeliais ir gražiai kloti ant lavašo ta kryptimi, kad netrukdytu suskti. Krabų lazdeles perpjauti išilgai per pusę ir kloti ant agurkų ta pačia kryptimi.

Abu lavašus stipriai susukti, apvynioti maistine plėvele ir šaltai palaikyti apie 30 minučių. Galima šiek tiek paslėgti. Ištraukus iš šaldytuvo supjaustyti 3-4 cm. storio gabalėliais. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą