2013 m. vasario 24 d., sekmadienis

Sluoksniuotos tešlos užkandėlės su pievagrybiais ir dešrelėm


Ingredientai:

3 lakštai sluoksniuotos tešlos
2 dešrelės
Pusė svogūno 5 pievagrybiai
Pomidoras
60 g. fermentinio sūrio
40 g. tomato

Eiga:
Lakštus ištraukti iš pakelio, kad atšiltų. Dešreles, pievagrybius ir pomidorą supjaustyti griežinėliais, svogūną pusžiedžiais, sūrį sutarkuoti. Lakštą perpjauti į 4 dalis, aptepti tomatu ir dėti po truputį visų ingredientų.

Paruoštas užkandėles dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, ir pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, įjungus ventiliatoriaus funkciją ir kaitinimą iš apačios. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą