2013 m. spalio 24 d., ketvirtadienis

Faršu įdarytos bulvės

Ingredientai:
6 didelės bulvės
500 g. faršo (naudojau kiaulienos)
100 g. fermentinio sūrio
Svogūnas
Kiaušinis
Prieskoniai

Eiga:
Svogūną susmulkinti nedideliais kubeliais. Į faršą įmaišyti svogūną, kiaušinį ir norimus prieskonius. Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Tada bulvių puseles išskobti šaukštu arba peiliu (aš naudojausi abiem). Bulvių puseles prikimšti faršu, ir jas išdėlioti ant aliejumi išteptos skardos.

Pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti valandą. Tada ant kiekvienos puselės berti sūrį ir pakepti, kol jis išsilydis. Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą