2013 m. spalio 24 d., ketvirtadienis

Daržovių ir kiaulienos troškinys


Ingredientai : 
0,5 kg. kiaulienos  (naudojau sprandinę)                
3 didelės bulvės
2 morkos
1 svogūnas
4 skiltelės česnako
200 g. pievagrybių
Prieskoniai
Eiga: 
Kiaulieną supjaustyti kubeliais ir kepti troškintuve įkaitintame aliejuje.
Tuo tarpu pusžiedžiais supjaustyti svogūną ir susmulkinti česnaką. Juos suberti į kepančią mėsą,  išmaišyti ir uždengus palikti troškintis.


Po 20 minučių į troškintuvą berti kubeliais pjaustytas bulves ir griežinėliais pjaustytas morkas, pagardinti prieskoniais, ir įpylus stiklinę vandens, leisti toliau troškintis. 
Po 10 minučių nulupti ir griežinėliais supjaustyti pievagrybius, juos suberti į troškinį ir patroškinti dar 15 minučių. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą