2013 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

Voveraitės, troškintos grietinėje


Ingredientai:
1 l. šviežių voveraičių
2 v. š. acto
150 g. rūkytos šoninės
2 svogūnai
200 g. grietinės
Druska
Pipirai
Žalumynai

Eiga:
Kad voveraitės būtų švarios, jas nuplauti tekančiu vandeniu, apvirti 10 minučių ir dar kartą nuplauti. Jau švarias voveraites susmulkinti iki norimo dydžio ir kelias minutes apvirti vandenyje su actu. Tuo metu susmulkinti svogūną ir šoninę nedideliais kubeliais ir berti į įkaitintą aliejų. Po kelių minučių, apvirtas voveraites suberti į svogūnus su šonine ir patroškinti kelias minutes. Tada berti prieskonius, žalumynus ir grietinę ir troškinti tol, kol grietinė užvirs. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą