2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

Lietuviškas karbonadas su pievagrybių padažu

Ingredientai:
400 g. kiaulienos
300 g. pievagrybių
Svogūnas
3 skiltelės česnako
2 v. š. miltų
100 ml. grietinės
Kiaušinis
Malti džiūvėsiai apvoliojimui
Prieskoniai

Eiga:
Mėsą supjaustyti 1cm storio griežinėliais, išmušti mėsos plaktuku. Į kiaušinį suberti prieskonius ir išplakti. Mėsą apvolioti plakinyje ir džiūvėsiuose, ir kepti aliejuje abi puses po 5 minutes. Susmulkinam svogūną ir česnaką, pievagrybius supjaustom griežinėliais ir viską troškiname uždengtoje keptuvėje. Atidengiam keptuvę ir palaukiam kol išgaruos skystis. Tada į keptuvę įberiam miltus ir gerai išmaišom. Supilam grietinę, prieskonius ir patroškinam porą minučių. Padažą dedam ant karštų karbonadų. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą