Ingredientai:
800 g. raugintų kopūstų
500 g. kiaulienos
200 g. pomidorų padažo
Prieskonių
Eiga:
Kopūstai buvo rūgštūs, todėl juos perpyliau vandeniu. Tada sudėjau į puodą ir troškinau. Tuo metu mėsą supjausčiau kubeliais, apibėriau prieskoniais ir paskrudinau 10 minučių. Paskui mėsą sudėjau į kopūstus ir troškinau apie 50 minučių. Tada įbėriau dar prieskonių, supyliau pomidorų padažą ir troškinau dar 10 minučių. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus :)
Kiek laiko kopūstus troškinote prieš įdėdama mėsą?
AtsakytiPanaikintiKol supjausčiau ir apkepiau mėsą, tai gavosi apie 15 minučių.
Panaikinti200gr. Pomidoru padazo? Ziauriai cia jus 😂😂😂
AtsakytiPanaikinti