Ingredientai:
Iceberg salotos keli lapai
Pusė raudono svogūno
Didelis pomidoras
Pusė ilgojo agurko
150 g. kiaulienos kumpio
100 g. fermentinio sūrio
3 riekutės batono
Pusė citrinos
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
Eiga:
Suplėšyti salotos lapus, susmulkinti agurką, pomidorą, pusžiedžiais supjaustyti pomidorą. Viską sumaišyti, užpilti citrinos sultimis, aliejumi, berti druską ir pipirus. Kiaulieną supjaustyti šiaudeliais, pabarstyti druska ir pipirais, ir 10 minučių pakepinti. Batoną supjaustyti kubeliais ir paskrudinti sausoje keptuvėje. Viską sumaišyti ir apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą