Ingredientai :
1 mažiukas
kopūstas
0,5 kg. faršo
Maišelis ryžių
(100 g.)
Prieskoniai
Morka
Eiga:
Apverdame kopūstą apie 15 min. Tuo metu išmaišome faršą su prieskoniais ir virtais ryžiais. Puodo dugną išklojame griežinėliais supjaustyta morka, formuojame balandėlius: į kopūsto lapus įvyniojame faršo įdarą. Balandėlius dedame ant morkų, užpilame vandens, kad apsemtų iki pusės, ir troškiname 30-40 minučių ant vidutinės ugnies. Skanaus :)
Apverdame kopūstą apie 15 min. Tuo metu išmaišome faršą su prieskoniais ir virtais ryžiais. Puodo dugną išklojame griežinėliais supjaustyta morka, formuojame balandėlius: į kopūsto lapus įvyniojame faršo įdarą. Balandėlius dedame ant morkų, užpilame vandens, kad apsemtų iki pusės, ir troškiname 30-40 minučių ant vidutinės ugnies. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą