2012 m. gegužės 18 d., penktadienis

Sluoksniuotos tešlos pica su keptais svogūnais ir dešra

Ingredientai:
375 g. sluoksniuotos tešlos
2 svogūnai
15 g. sviesto
150 g. dešros arba kumpio
100 g. sūrio
30 g. pomidorų padažo

Eiga:
Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi, ant jo dėti kuo ploniau iškočiotą tešlą, gerai subadyti šakute ir 20 minučių palaikyti  šaldytuve. Svogūnus supjaustyti žiedais ir pakepinti su sviestu, kol pagels ir suminkštės, tada nusausinti popierine servetėle. Kumpį arba dešrą supjaustyti juostelėmis.
Tešlą patepti pomidorų padažu, užberti pusę sūrio, sudėti svogūnus ir kumpį (arba dešrą), užberti likusį sūrį. Kepti 220 laipsnių orkaitėje, 20-25 minutes. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą