0,5 kg . faršo
4 bulvės
2 morkos
1 svogūnas
4 didelės česnako skiltelės
150 g. fermentinio sūrio
150 g. fermentinio sūrio
Eiga:
Nuluptas bulves supjaustom maždaug 1 cm griežinėliais, ir apverdam verdančiame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Faršą sumaišome su prieskoniais. Kepimo indą ištepame riebalais, ir viską dedame, kad išeitų du sluoksniai. Kepimo indą klojame bulvėmis, apiberiam prieskoniais, ant jų dedame sluoksnį faršo, beriame tarkuotas morkas, svogūną ir česnaką, viską pakartojame. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių, tada apiberiame sūriu, ir kepame dar 10 minučių. Skanaus :)
Nuluptas bulves supjaustom maždaug 1 cm griežinėliais, ir apverdam verdančiame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Faršą sumaišome su prieskoniais. Kepimo indą ištepame riebalais, ir viską dedame, kad išeitų du sluoksniai. Kepimo indą klojame bulvėmis, apiberiam prieskoniais, ant jų dedame sluoksnį faršo, beriame tarkuotas morkas, svogūną ir česnaką, viską pakartojame. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių, tada apiberiame sūriu, ir kepame dar 10 minučių. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą