2012 m. gegužės 13 d., sekmadienis

Makaronai su pievagrybiais, dešra ir sūriu

Ingredientai:
250 g. makaronų
200 g. pievagrybių
1 svogūnas
150 g. dešros
100 g. fermentinio sūrio
80 g. grietinės
Prieskoniai

Eiga:
Susmulkiname svogūną, griežinėliais supjaustome pievagrybius, kubeliais dešrą, sutarkuojame sūrį, makaronus išverdame. Gilioje keptuvėje pakepiname svogūną, kol pagels. Tada sudedam pievagrybius, ir patroškiname uždengtoje keptuvėje kelias minutes, kol pievagrybiai išleis sultis. Atidengiame keptuvę, ir, kai išgaruoja skystis, sudedame dešrą ir suberiam prieskonius. Pakepinę dar kelias minutes sudedam išvirtus makaronus, supilam grietinę ir suberiam sūrį. Maišydami dar pakepam porą minučių. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą