Ingredientai vištienai :
Vištos krūtinėlė
2 v. š. miltų
2 v. š. krakmolo
Vištienos prieskoniai
Eiga:
Į maišelį suberti miltus, krakmolą ir prieskonius. Vištos krūtinėlę supjaustyti kubeliais, įberti į tą patį maišelį, ir įleidus oro pakratyti, kol visi gabalėliai apsivolios miltuose. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų (tiek, kad vištieną apsemtų bent iki pusės), ir suberti vištieną. Kepti kol gražiai paruduos, o iškepus sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.
Ingredientai padažui :
Sojos padažas
3 skiltelės česnako
Daug cukraus
Citrinos rūgštis
Krakmolas
Vanduo
Eiga:
Į puodelį įpilti sojos padažo, berti smulkiai pjaustytą česnaką, cukrų, citrinos rūgštelę, krakmolą ir vandenį. Maišant virti ant mažos ugnies. Proporcijas derinti pagal skonį. Padažas verdant ir pastovėjęs dar sutirštėja, todėl reikia nepadauginti krakmolo. Užpilti ant dar karštos vištienos.
Ingredientai ryžiams:
200 g. ryžių
3 kiaušiniai
Karis
Eiga:
Išvirti ryžius, berti į keptuvę su šiek tiek įkaitinto aliejaus. Įmušti visus kiaušinius, maišant suberti karį.
Ingredientai salotoms:
Ilgasis agurkas
Didelė morka
6 lapai pekino salotos
Sojos padažas
Cukrus
Citrinos rūgštis
Druska
Pipirai
Eiga:
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą