Ingredientai :
Pusė pakelio cannelloni makaronų
500 g. faršo
Prieskoniai
2 svogūnai
150 g. fermentinio sūrio
2 v. š. sviesto
1 v. š. miltų
200 g. grietinės
Žalumynai
Eiga:
Faršą sumaišome su vienu smulkiai pjaustytu svogūnu ir prieskoniais. Makaronus prikemšame faršu. Kepimo formoje išdėliojame taip, kad nesiliestų vienas prie kito, nes kepant jie išsiplečia.
Keptuvėje pakepiname vieną smulkiai pjaustytą svogūną, suberiam miltus, maišant kepame vieną minutę. Tada supilam grietinę ir užverdame. Padažu užpilame įdarytus makaronus ir kepame 25-30 minučių iki 180 laipsnių į kaitintoje orkaitėje. Tada užberiame tarkuotą sūrį bei žalumynus ir kepame, kol sūris išsilydis. Skanaus :)
Faršą sumaišome su vienu smulkiai pjaustytu svogūnu ir prieskoniais. Makaronus prikemšame faršu. Kepimo formoje išdėliojame taip, kad nesiliestų vienas prie kito, nes kepant jie išsiplečia.
Keptuvėje pakepiname vieną smulkiai pjaustytą svogūną, suberiam miltus, maišant kepame vieną minutę. Tada supilam grietinę ir užverdame. Padažu užpilame įdarytus makaronus ir kepame 25-30 minučių iki 180 laipsnių į kaitintoje orkaitėje. Tada užberiame tarkuotą sūrį bei žalumynus ir kepame, kol sūris išsilydis. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą